5 התרופות הטבעיות הכי יעילות

עם התפתחות תנועת המידע וצמיחת ענף הרפואה הטבעית, יותר ויותר אנשים מתנסים בתרופות טבעיות ובצמחי מרפא, בניסיו להתרחק מעולם התרופות המתועשות.

אז איזה מהתרופות הטבעיות פועלות באופן הטוב ביותר? האם יש סיכונים שכרוכים בכך? כל אלו ועוד, מיד כאן במאמר.

 

קנאביס רפואי

אי אפשר לכתוב כתבה על תרופות טבעיות מבלי לדבר על האחת שתופסת את כל אור הזרקורים. קנאביס רפואי הוא כבר מזמן לא הצמח של שנות ה- 70 שהיה לא ברור ומסתורי. הקנאביס הרפואי של היום גדל באופן טבעי ועובר הרביות בהתאם למרכיבים הגנטיים של הזנים השונים.

 

זאת ועוד, שכיום קנאביס רפואי נמצא בפריסה הרבה יותר גדולה בארץ. למשל, אם מטופל מחפש קנאביס רפואי בירושלים, כל מה שעליו לעשות הוא להיכנס לאחד מאתרי הפארמה ולמצוא את בית המרקחת הקרוב ביותר לביתו.

 

כמוסות שום

ראיתם את ההורים שלכם אוכלים שן שום טרייה על לחם? תאמינו או לא, הם יודעים בדיוק מה הם עושים. שום מכיל בתוכו חומרים שונים, וביניהם אלצין. חומר זה תורם רבות למערכת העיכול בלחימה בזיהומים ומחלות. מעבר לכך, שום מסייע בהפחתת תאי שומן במחזור הדם ולמעשה פועל כמו מדלל.

כמוסות שום מציעות ריכוז של 3,400 מ"ג של חומר פעיל בממוצע, וזה שווה לערך לגודל ממוצע של שן שום טרייה שיכולה להיצרך מדי יום.

 

כורכום

התבלין הכתום שברגע משאיר אחריו כתמים הוא ללא ספק תבלין הפלא של ימינו. כמעט כל סגולה רפואית מיוחסת לתבלין זה בצורתו הגולמית, הלא היא השורש – ממש כמו ג'ינג'ר! החומר הפעיל בכורכום הוא כורכומין והוויטמין הנמצא בו הוא P185. כורכום ידוע כתוסף שנלחם במחלות זיהומיות, מונע הידבקות של טסיות דם, מסייע בהפגת כאבי בטן ומשפר תהליכי עיכול.

 

ספרולינה אצת הקסם

האצה הייחודית לא סתם הפכה להיות טרנד ותוסף תזונה שכולם מנסים לשים עליו את ידם. האצה הזו מייצרת לעצמה את כל הרכיבים התזונתיים שהיא צריכה לכן היא מלאה בוויטמינים ורכיבים חיוניים לגוך האדם. הספרולינה גדושה בחלבון, ויטמין B12, נוגדי חמצון, מגנזיום, סידן וברזל.

אין צורך בסיבות נוספות לצרף את תוסף המזון הזה לשגרת היום יום.

 

לפני התוספות והאידויים

תרופות אלו יכולות להיות מצוינות לשילוב בשגרת היום יום ולסייע לגוך שלכם להיות בריא ככל האפשר. עם זאת, עליכם להבין שיש מגבלות על תרופות אלו לפחות כמו היתרונות:

  1. בראש ובראשונה, קנאביס רפואי זמין רק לבעלי רישיון וצריכה שלו במינונים שגדולים מהמינונים שאליהם אתם רגילים יכולה לגרור תופעות לוואי.
  2. על כמוסות שום יש מגבלה רפואית ולכן שחשוב להתייעץ עם רופא משפחה טרם התחלתם לצרוך אותן.
  3. ספרולינה היא אצה ולכן היא לא בהכרח תתאים לאנשים סובלים מבעיות רפואיות בבלוטת התריס.

צמח

 

תוכן עניינים
אהבתם את מה שקראתם ? ספרו לחברים
כתבות נוספות שעלולות לעניין אתכם
מוצרים בריאים
צרו איתנו קשר